Lahjakorttien keräilyä

Velaton-blogin kirjoittaja on kerännyt useita lahjakortteja vastailemalla erilaisiin kyselyihin. Mikäs juttu tämä on? Miten helppoa lahjakorttien keräily voi olla vai hukkaanko aikaani? 

”Ketä elossa olevaa henkilöä (mies) ihailet eniten?” Öööh tuotaah… vaikkapa Barack Obama. Ja kappas kappas – suomalaisten eniten ihailema mies on Barack Obama. Olisiko vastaukseen vaikuttanut se, että katukuvassa näkyy tällä hetkellä isosti Michelle Obaman kirja? Ja sattumoisin kuuntelin kirjaa BookBeatin kautta.

Ensimmäinen tutkimus, johon osallistun ei vienyt aikaa kuin kymmenisen minuuttia. Makoilin sängyssä ja napsuttelin oikeita vastauksia. Voisin kuvitella tekeväni tätä työmatkojen ajan. Päivässä työmatkoihini kuluu kuitenkin aikaa yhteensä noin tunti.

Pari päivää myöhemmin sain kutsun uuteen kyselyyn. Mitä kautta seuraat uutisia? Siinä vastauksia napautellessa ja iltapalaa syödessä huomasin oppivani myös itsestäni uusia asioita. En seuraa uutisia juuri nykyään kuin sosiaalisen median kautta. Yritin muistella, milloin olin viimeksi lukenut sanomalehteä, en muistanut. Mielenkiintoista.

Nyt melkein vuotta myöhemmin olen onnistunut keräämään itselleni 2775 pistettä, minkä avulla voin lunastaa itselleni 30 € arvoisen lahjakortin. 50 € arvoiseen lahjakorttiin tarvitsisin vielä 1225 pistettä lisää. Vielä minä sen saavutan!  Jos sinä haluat kokeilla kyselyihin vastaamista ja lahjakorttien keruuta, tätä kautta pääset luomaan oman YouGov-tilisi. 

Kirjoitus sisältää kumppanuuslinkkejä. Jos tilaat tai liityt palveluun, saan siitä pienen komission. Sinä et maksa yhtään mitään ylimääräistä. Kiitos blogin tukemisesta!

 

Yksi vastaus artikkeliiin “Lahjakorttien keräilyä

  1. Täyttelin itsekin joskus näitä kyselyjä, ehkä noin 300 € edestä. Enimmäkseen ihan pirun vaivalloista saatuun hyötyyn nähden (ellei sitten oo hirveästi ylimääräistä luppoaikaa, niinkuin tuo töihin matkaaminen). Mutta osui kohdalle pari helmeäkin; viikon kestäneestä energiajuomatutkimuksesta sain 50 € lahjakortin noin puolen tunnin työllä. Nykyään en enää jaksa näitä itse täyttää, mutta jos kiinnostaa, niin YouGovin lisäksi kannattaa tsekata Norstat, Gallupforum ja mielipidemaailma. Noista mielestäni Norstatista sai ajalleen parhaan vastineen.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s