Kun Fantasiaminä tuli taloon

Kun löysin Fantasiaminä-konseptin moni asia alkoi selkeytyä elämässäni. Yhtäkkiä ympäriltäni alkoi löytyä tavaroita, jotka eivät olleet minun, vaan Fantasiaminäni. Aion aloitan omien tavaroitteni tutkimisen ja mahdollisen karsimisen ajatuksella ”Minun vai Fantasiaminun?”

Vaatekaapeista löysin vaatteita, jotka kuuluvat Fantasiaminälleni. Muun muassa kauluspaita, jota en ole käyttänyt moneen vuoteen ja liian paljastavat bikinit. Korkokengät, jotka laitan jalkaan ennen illanviettoa todetakseni, että käveleminenkin olisi suotavaa illan aikana ja vaihdan takaisin tennareihin.

Keittiön puolelta löytyy lisäravinteita Fantasiaminälleni, jonka makuaisti ei säikähdä viherjauheista tai proteiinijauheen ällöttävästä mausta. Hän juo joka aamu proteiinipirtelön, joka näyttää ja haisee vihreältä oksennukselta. Todellinen minä heitti jauhoiset, pölyltä ja laimealta halpakaakaolta maistuvat proteiinijauheet roskiin. Proteiinijuoman aiheuttama vitutus oli suurempi elämän pilaaja, kuin menetetyt eurot.

maddi-bazzocco-71fuLSLJKbc-unsplash

Fantasiaminälläni on jäsenyys vinttikoirakerhoon. Hänen koiransa käyvät joka viikko treenaamassa koppilähtöjä ja vieheen metsästystä. Todellisuudessa olen ajanut paikasta kerran autolla ohi, ilman, että koirat pääsivät edes juoksemaan. Oli jäätä ja koko paikka ei ollut edes auki sinä päivänä.

Fantasiaminälläni on omia ajatuksia ja haaveita. Paras muistutus Fantasiaminästäni oli, kun tilasin uudet bikinit. Päätin uusia uimapukuni tulevaa uimahallikautta varten. Siinä uimapukuja selaillessani löysin sivustolta ihanat urheilulliset bikinit! Kuvassa australialainen, ruskettunut ja litteän vatsan omaava nainen poseeraa bikinit päällä. Mahtava kuosi! Ihanat värit! Eikä hintakaan ole paha. Näillä voi hypätä pää edellä altaaseen (mitä oikea minä ei tee juuri koskaan) ja bikinit eivät tipu päältä! Mahtavaa! Tilaukseen.

Viikon päästä todellisuus tuijottaa peilistä. Pizzan syönnistä pingottunut maha, ajamattomat karvaiset kalkin valkoiset sääret ja hiukan liian tiukat bikinit (koska Fantasiaminäni on kokoa 36, eikä 38 niin kuin oikea minä). Kaukana oli Fantasiaminä, nauramassa Balin rannalla ruskettuneet vatsalihakset näkyen. Ja oikea minä muutaman kympin köyhempänä tuijottamassa peiliin.

Fantasiaminäni haluaisi edelleen ostaa lisää urheiluvaatteita. Koska hän hikoilee ja urheilee niin paljon. Todellinen minä ei hikoile ja urheile niin paljon, että tarvitsisin 7 housut, yhdet jokaista päivää varten. Silti kaapistani löytyy hurja määrä urheiluvaatteita. Kuka tämän kaiken likapyykin sitten hoitaakaan?

Fantasiaminäni on myös ostanut nettivalmennuksen, jossa opitaan cooleja tanssiliikkeitä ja tehdään myös lihaskuntoa ja venytellään. Näillä opeilla hän sitten bailaa hikisessä yökerhossa klo 2 aamuyöllä freesinä ja ruskettuneena gin tonic kädessä heiluen.

Spagaatti ja illan mageimmat tanssimoovit on vielä saavuttamattomissa, koska todellinen minä jumppasi ja tanssi kahdet treenit ja lopulta ”unohti” jatkaa treenejä.

Todellisen minän paras tanssiliike on yleinen tärinä tanssilattialla.

Ja nämäkin turvalliseti omassa olohuoneessa aamulla klo 10.

Minkälaisia havaintoja teidän kaapeista löytyy Fantasiaminään liittyen?

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s