7/2019 ja fantasiaminä

Rahaton Nainen on kesälomalla! Kelit ovat hellineet ja jäätelöä on saanut ostaa aina, kun mieli tekee. Aivonystyrät ovat heränneet eloon, kiitos loman. Parhain tapa kerätä akkuja on mennä luontoon ja tuijotella järven kimmellystä. Löysin myös uuden ystävän – fantasiaminäni. 

Menot 1678,58 euroa

Tulot 2779,97 euroa

Säästöprosentti 39 %

Tässä kuussa olin valmistautunut tekemällä alustavan budjettisuunnitelman mihin kaikkeen rahaa tulee kulumaan. Oli lomareissua, mökin vuokraa ja sitä jäätelöä tietenkin. Ja kappas! Tästä kuusta tuli mahtava! Säästöprosentti on erittäin hyvä, ellei täydellinen. 

Hiukan huolettomasti tuli höylättyä luottokorttia matkalla, mutta ostokset sisälsivät lähinnä jäätelöä, lounasta ja sporttailua. Eli kaikki kuluttaminen meni asioihin, joita haluan elämääni. Tämän kuun suurin herääminen onkin ehkä ollut se, että en ole keskittynyt niinkään siihen kuinka paljon kulutan, vain se mihin kulutan.

Himoitsin alennusmyynneistä silkkihousuja. Tiedättekö sellaiset kivat, hiukan löysät, joita voisi käyttää ulkomailla iltojen viiletessä. Laittaa silkkihousujen seuraksi upea toppi, ja mennä ulos näyttäytymään. Heetkinen. Milloin minä muka käytän pitkiä housuja ulkomailla? Tai kuinka usein tulee lähdettyä ulos ihmisten ilmoille? Tämä silkkihousujen kaipuu kuitenkin nousi ja laski viikon ajan. Välillä olin perustellut itselleni täydellisesti, kuinka nämä housut olisivat varmasti käytössä aina. Oikeasti käytän aina tiukkoja housuja, jumppahousuja tai farkkuja. Eli oikeastaan en ole löysiä silkkihousuja käyttävä tyyppi. Virve Fredmania lainaten, nämä housut olivat fantasiaminälleni.

Kun löysin tämän fantasiaminäni olin haltioissani. Voin varmasti kaivaa vaatekaapeistani monta vaatekappaletta, jotka olen ostanut fantasiaminälleni. Kaapeistani löytyy varmasti jumppavälineitä, jotka olen ostanut fantasiaminälleni. Fantasiaminä puhuisi useampaa kieltä, käyttäisi aina korvakoruja ja opiskelisi uutta mielenkiintoista aihealuetta samalla lukien aikamme mahtavia eepoksia. Fantasiaminäni harrastaa myös ratsastusta, crossfittiä ja tennistä joka päivä.

 

freestocks-org-_3Q3tsJ01nc-unsplash.jpg
Fantasiaminäni rentoutuu shoppailun parissa

 

Kun löysin fantasiaminäni, luovutin silkkihousut hänelle ajatuksissani. Tässä – ota sinä nämä housut, kun kuitenkin käytät niitä. Jatkoin jumppahousuissani eteenpäin tyytyväisenä, oikea minä – joka on opiskellut ainakin kolmea kieltä, joista puhuu jokaisesta vain peruslausahdukset kiitos, anteeksi, kyllä ja ei. Oikea minä, josta on ihan kiva joskus pukeutua näyttävämmin, mutta löytyy yleensä kaikkialta jumppavaatteet päällä. Oikea minä, joka säilyttää tennismailaa edelleen, että voi pelata sillä kaksi kertaa kesässä höntsätennistä.

Kun fantasiaminä ja oikea minä oli eroteltu ja ystävyyssuhde solmittu hyvillä mielin, olin valmis käyttämään rahojani oikeaan minuun. Siihen, joka nauttii kunnon lounaasta pitkän vaelluksen päälle. Siitä, joka maksaa mielellään 20 euroa siitä, että pääsee suppailemaan tunniksi järvelle. Siitä, joka ostaa lakritsijäätelön, koska miksipäs ei! Tällä pienellä ajatusharjoituksella Onko tässä nyt kyse fantasiaminästä vai oikeasta minästä? saavutin 39% säästöprosentin!

Taloudellisen riippumattomuuden laskuri

Hitaasti ja varmasti matkani etenee.

fullsizeoutput_6b0.jpeg

 

 

 

Yksi vastaus artikkeliiin “7/2019 ja fantasiaminä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s