Varma miljoona?

Tiedättekö rakkaan lukijat sen hetken, kun taulukkojen luku tuottaa mielihyvää? En olisi koskaan matikan tunnilla uskonut, että sekin päivä koittaa, kun taulukot kiinnostavat.

Haluatko miljonääriksi?

Martin Paasin kirjoituksesta nappasin tällaisen ihanuuden muidenkin tutkittavaksi. Rahattomalla Naisella tipahtaa 30-vuotta tauluun ihan justiinsa ja näiden laskelmien mukaan kuukausisäästämisen summa on vielä suhteellisen inhimillinen. 543 euroa kuukaudessa säästöön ja lopputulos on 66% mahdollisuudella loppusummasta syntyy 800 000 – 1 200 000 euroa. Ei yhtään huonot mahdollisuudet. Paremmat kuin lottoamalla. Todennäköisyys saada lottovoitto eli 7 oikein on 0,0000053638 %.

May the odds be ever in your favor.

martinpaasimiljonaari

Vuodessa tulisi säästää 6516 euroa, jotta lopputulema olisi laskelmien mukainen. Tätä taulukkoa katsellessa sitä muistelee omia 20-vuotiaan Rahattoman Naisen menoja ja tuloja. Niistä kesärahoista olisi saanut säästöön muutaman satasen helposti. 25-vuotiaana rahaa valui ovista ja ikkunoista matkailuun ja ravintoloihin. Mutta onneksi aina voi päättää vaihtaa suuntaa ja aloittaa säästäminen.

Mietin myös, miltä tuntuisi löytää tämä taulukko 50-vuotiaana. Kuukaudessa säästöön yli 3000 euroa? Nuoret ylioppilaat, muistakaa, että aika on teidän puolellanne. Napatkaa osa ylioppilasrahoista säästöön ja sijoituksiin. Kymmenen vuoden päästä taputat itseäsi olkapäälle mahtavasta päätöksestä.

Onnea kaikille valmistuneille ja lakin saaneille!

loma
Sijoita nyt ja keskity sitten relaamaan. Ihanaa kesää kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s