Ruokaboksi

Taloudellinen riippumattomuus luo aikaa asioille, joihin haluat aikaasi käyttää. Esimerkiksi enemmän aikaa kokkaukselle mitä rakastan ja yhdessä syömiselle mitä rakastan vielä enemmän ja vähemmän kaupan hyllyjen välissä haahuiluun. 

Allekirjoittanut on käyttänyt jo jonkun aikaa kauppojen keräilypalvelua hyödykseen ruokaostosten tekemisessä. Harmitusta on kuitenkin aiheuttanut se, että ostokset täytyy noutaa erikseen, sillä kotiinkuljetusta ei ole palveluun vielä saatu lisättyä. Olen pitkään haaveillut erilaisten kauppakassi-palvelujen käytöstä, mutta aina se on jäänyt milloin minkäkin pikkuasian takia. Väärä toimituspäivä, kallis hinta, erikoinen ruokalista…

Eräänä kauniina kevätpäivänä löysin Ruokaboksin. Kyseessä ei ole yhteistyöpostaus, vain henkilökohtainen mielipide. 

Ruokaboksin toimituspäivä: Maanantai 16.30-21.00

Ruokaboksi ilmoittaa tekstiviestillä perjantaina arvion tunnin tarkkuudella, mihin aikaan boksi saapuu ovelleni. Boksi on saapunut ajallaan ja helpottaa päivän muiden touhujen ajoittamista.

Ruokaboksin valinta tapahtuu kätevästi oman tilin kautta. Löytyy Vegeboksia, Muksuboksia ja meidän valinta Original. Hinta määräytyy boksin koon mukaan. Meillä kahden hengen taloudessa pieni Original-boksi on riittänyt yleensä koko viikoksi.

Ruokaboksin sivujen kautta voi myös tutustua resepteihin ja tarkistaa, mitä mausteita kotoa olisi hyvä löytyä ennen boksin saapumista. Meillä kaapit pursuaa mausteita ja minkään ohjeen takia ei ole vielä tarvinnut erikseen kauppaan lähteä.

Yksi parhaista ominaisuuksista, mikä sai tarttumaan Ruokaboksiin on tilausten muokkaus ja peruutus. Oman tilin kautta voit valita, millä viikoilla tilaus tulee kotiovelle ja voit kätevästi perua ne viikot, kun olet lomalla tai et vain halua boksia sille viikolle.

 

Näyttökuva 2019-4-7 kello 14.49.19
http://www.ruokaboksi.fi

 

Mutta tietysti kaikkein tärkein kriteeri on se ruoka eikös? Boksin sisältö on ollut mahtava! Tuoreita yrttejä, luomukasviksia, luomumunia ja upeita reseptejä, joita en olisi itse tullut koskaan keksineeksi. Muutama resepti on jo pitänyt tehdä uudemman kerran, sen verran hyviä ja nopeita reseptit ovat.

Boksin saa palauttaa kuljettajalle seuraavaa boksia vastaanottaessa, joten kokonaisuutta on ajateltu myös siltä puolelta. Ruokahävikin määrä on tippunut hurjasti meidän perheessä Ruokaboksin jälkeen.

Ruokaboksin avulla olen saanut enemmän kotiaikaa, enemmän seurusteluaikaa, parempaa ja monipuolisempaa ruokaa ja uusia makuelämyksiä. Kokkauksesta on jälleen tullut hauskaa, kun saan uusia ideoita joka viikko. Mikä sen parempaa!

Jos sinä haluat testata Ruokaboksia, suuntaa Ruokaboksin kotisivuille Saat 20 € alennuksen ensimmäisestä boksista, jos käytät kuponkikoodia 242J tilauksen yhteydessä.

Koodia käyttämällä saan kredittejä, joten kiitos, jos hyödynsit alennuksen.

IMG_7329

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s