1-vuotissynttärit!

WordPress ilmoitti, että vuosi on vierähtänyt, kun pykäsin sivuston pystyyn! Onneksi olkoon ja hengissä ollaan! Mitä ostin syntymäpäivälahjaksi vuoden ikäiselle sijoitusblogilleni?

Sijoitussummit 2019 pyörähtää verkossa käyntiin jälleen! 18.-28.3.2019 vuorossa on taas huikeita haastatteluja sijoitusalan ihmisiltä eri näkökulmista. Kaikkein parasta, että tätä voi seurata omalta kotisohvalta pieruverkkarit jalassa! Mahtavaa, kun pääsee laajentamaan omaa näkökantaansa sijoitusmaailmaan jälleen lisää. Asuntokuume on allekirjoittaneella jälleen käynnissä, joten ainakin 23.3. tulee tiirailtua kaikki haastattelut läpi, siellä näyttäisi olevan asuntoyhtiöitä ja vuokranantajien etujärjestö äänessä.  Tsekkaa kalenteri ja puhujat täältä! Tapahtumaan rekistyröityminen on maksuton.

No sitten siihen syntymäpäivälahjaan. SijoitusSummitin kautta saa tänä vuonna Osakesäästäjien jäsenyyden puoleksi vuodeksi ilmaiseksi. Olen pohtinut Osakesäästäjien Keskusliittoon liittymistä aikaisemminkin, mutta jotenkin se on vain jäänyt. Nyt nappasin tarjoukseen kiinni ja liityin jäseneksi. Ensisilmäyksellä sisukseni hykertelee tyytyväisyydestä, kun artikkelia löytyy aiheesta kuin aiheesta. Lisäksi jään mielenkiinnolla odottamaan Viisas Raha-lehden sisältöä. Rahat-on Nainen pääsee jälleen oppimaan jotain uutta ja jännittävää. Osakesäästäjien Keskusliitolla oli myös todella mielenkiintoisia tapahtumia ja koulutuksia ympäri Suomea, joihin aivan varmasti osallistun vielä jossain vaiheessa. Jäsenmaksu on myös verovähennyskelpoinen, joten kaikki on vain kotiin päin!

Blogin puolella on ollut hiljaisempaa, koska jostain syystä työkalenterini on täyttynyt työvuoroista. Positiivista on se, että kassavirtaa syntyy runsain määrin. Negatiivista se, että mihinkään muuhun ei tunnu jäävän aikaa. Olen kuitenkin raivannut keväälle tilaa myös vapaa-ajalle ja ”kirjoita blogiin”-listalla muhii monta mielenkiintoista aihetta.

Joten hyvää syntymäpäivää blogi ja seuraavaan kertaan, se on moro!

 

Näyttökuva 2019-3-17 kello 10.21.28
Happy Birthday!

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s