Naistenpäivän osakesalkkukamppailu

Mahtavaa naistenpäivää! Jos olet nainen, voit onnitella itseäsi. Jos olet nainen ja sijoitat pörssiin, voit onnitella itseäsi uudelleen. Tiesitkö, että naisena otat luultavammin vähemmän riskiä sijoitustesi suhteen, mutta tahkot silti suurempia massivuoria kuin miehet?

Suvi Tuppuraisen artikkelista innostuneena päätin hankkia käsiini miehen osakesalkun kehitystä ja vertailla sitä omaani. Ainahan sitä pitää vertailla, millanen sun salkku on, mä voin sit näyttää omani. Oliko estrogeenisupervoimani onnistuneet poimimaan salkkuun mahtiosakkeita vai oliko testosteroni jyllännyt niin, että osakesalkun reunat ratkeilevat  rahan määrästä? Kumman tuottoprosentti päihittää kamppailun?

Ensimmäisenä mies. Koska, miehet ensin naistenpäivänä.

 

54524115_334844267158739_7627775408464723968_n
Salkku kromosomiyhdistemältä XY

 

Miehen salkusta löytyy 3 vuoden tuotosta 29,04 %, mahtavaa!

Tämä salkku on ollut pidempäänkin tuottamassa, mutta koska oma salkkuni on vielä nuori ja lapsenkengissä kirmaileva salkun alku, oli raja pakko vetää 3 vuoden kohdalle.

Seuraavana nainen.

 

fullsizeoutput_6ac
Salkku kromosomiyhdistelmältä XX

 

Jos olisin ollut kuvan muokkauksen ammattilainen tai edes vanha kunnon Paint löytyisi tietokoneelta, olisin maalannut kehityskurssini vaaleanpunaiseksi naistenpäivän kunniaksi. Mutta en osannut. Joten olkoon. 

DING DING DING! Yleisö nousee seisomaan, tuomari ei voi uskoa silmiään. Voiko tämä olla! Nainen istuu osakesalkkunsa päällä tiiviisti, kiristää rintaliivin olkaimen, punaa huulensa ja päihittää miehen osakesalkkukamppailussa 8,03 prosenttiyksikön erolla! 

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Jos mietit mitä tehdä viikonloppuna, niin  tutustu uuteen ja opettavaiseen #osinkohaaste videosarjaan, jossa pääset tutustumaan osinkosijoittamisen ja osinkoyhtiöiden saloihin. Suosittelen, todella mielenkiintoista settiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s