20 kysymystä ja vastausta

Olin matkailemassa kotimaassa ja junan kiskojen kolistessa päätin vastailla blogihaasteeseen, jossa ystäväpäiväkirjan tyyliin vastaillaan kysymyksiin itsestään.  Bongasin haasteen Glendora&Rahan ja Omavaraisuushaasteen sivuilta.

Nimeni on… Oona

Jotkut tosin kutsuvat minua… Kolme tulee mieleen äkkiseltään. Omppu ja Tuna tulee ensimmäisenä mieleen. Lisäksi minulla on ”alter ego”-nimi Sörkän Keppana. Jos joskus olisin räppäri, olisin Sörkän Keppana. Tai miksi ei hevarinimeni? *örisee ja moshauttaa hiukan* Sörkän Keppana voisi olla myös hevoseni nimi! ”Kirjoittaa to do-listaan” ”Osta ja nimeä hevonen.”

Olen syntynyt… Kuopiossa.

Pienenä olin varma, että minusta tulee… kokki, eläinlääkäri ja kenttäratsastaja.

Kolme parasta piirrettäni… Hmm… Empaattinen, lojaali ja silmät.

Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu… kotimaan matkailua muunmuassa Turkuun ja Hossaan. Ja elämäni ensimmäinen triatlon-kokeilu kesäkuussa (200 m uinti, 14 km pyöräily ja 2,5 km juoksu) sen kunniaksi, että täytän 30-vuotta!

Suosikkikaupunkini on… Turku ja Los Angeles.

Takki ja laukku… Kappas! Haglöfsiltä molemmat.

Suosikkibiisini tällä hetkellä on… Anteeksi, tässä kysymyksessä on varmaan joku virhe? Lyhyt katsaus Spotifyn suosikkilistaan ja tästä puuttuu vielä aika moni fiiliksen nostattaja. Ei kait sitä nyt yhtä voi valita? Ei olisi reilua muita biisejä kohtaan.

Suosikkiravintolani ja ruokani siellä… Helsingissä suuntaisin LieMi-ravintolaan ja annos olisi Shanghai Taco (crispy pork) ja Turussa suuntaisin Sushi Pandaan, tilaisin kaiken listalta mukaan ja suuntaisin valkoviinipullon kanssa rantaan kavereiden kanssa.

Suosikkijuomani on… vesilinjalla arkena. Viikonloppuna ottaisin kaljan, mango mojiton ja viinilasin. Hetkinen, kädet loppui jo kesken. 

Suosikkisarjani just nyt on… Kuuntelen podcasteja tällä hetkellä, Dreamboy ja Welcome to Night Vale. Netflix-sarjoista viimeisimmäksi ahmin You. (josta näköjään on tulossa toinen tuotantokausi, nice!) 

Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on… Esse-sarjan tuotteet

Suosikkisovellus puhelimessani… iPhonen Ruutuajan mukaan Safari. Siellä ne kaikki talousblogit asuu.

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Mahdollisimman vähän. Viimeksi kaksi viikkoa Sri Lankassa matkasin pelkän repun voimin. Aina mukaan pakkautuu korvatulpat, silmämaski, jättiläismäinen silkkivillahuivi ja luottokortti.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Mukamas-laulan biisien mukana pelkästään liikuttelemalla suutani pantomiimityyliin ja joskus innostun tanssimaan samalla olohuoneessa.

Viimeisin sisustusostoksesi? Kaksi valkoista laatikkoa piilottamaan sekalaiset purkit ja purnukat kaappiin. Kiitos KonMari-sarjan, ensin heitän tavaraa pois ja nyt sitten ostan laatikkoja piilottamaan tavaraa. Järkeä?

Viimeisin Whatsapp-viesti? Jep! Onneksi nämä on niin pieniä, että menee varmasti 🙂

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Ensimmäiseksi säästäisin sen rahan, mutta jos nyt johonkin pitäisi tuhlata niin ruokaan ja herkkuihin. Arnold’s donitsit ainakin olisi listalla. Laatikollinen, joo, kyllä kiitos!

Bravuurini keittiössä? Carnitas – cokiksessa haudutettua lihaa tacojen kera. Sarjassamme aloita tämän ruuan valmistelut 2 päivää ennen, kuin sinulla on nälkä.

Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta? Irtokarkkeja, paljon irtokarkkeja.

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s