12/2018

Pikainen päivitys joulukuun menoista ja tuloista. Paras päätös joulukuussa oli siirtää luottokortille ylimääräistä rahaa reissua varten. Mikä onkaan sen parempaa, kuin reissun jälkeen katsoa luottokortin tietoja ja huomata, että vielä 53 € jäi ylimääräistä!

Menot 1437,14 €

Tulot 1566,37 €

Säästöprosentti +8%

Jeah plussan puolella! Suurempia uuden vuoden lupauksia en ole tehnyt, mutta tuo positiivinen säästöprosentti ensi vuoden jokaiselle kuukaudelle olisi oikein loistava teko. Ei lupaus vaan teko.

Kokonaisuudessaan netto-omaisuus ja osakesalkku ovat sulaneet sitten viime kuukauden. Osakesalkku jäi kuitenkin vuoden 2018 jälkeen plussalle 0,73 %. Verrokkina salkun arvosta on sulanut -10,61 %  viimeisen kolmen kuukauden aikana pois. Omalla kohdallani kurssiheilunta ei ole tuottanut minkäänlaisia tunteita tai ajatuksia. Kun tavoite on pitkällä tulevaisuudessa, ei ajatuksia tarvitse käyttää kurssiheilunnan murehtimiseen lyhyellä aikavälillä.

Tulo-osiossa ei seuraavat näy, mutta vuoden lopussa netto-omaisuutta kasvattivat myös erilaiset korkomaksut ja yksi osingon maksu. Pitäisi ensi vuodelle luoda jonkunlainen netto-omaisuusosio myös tätä kuukausikatsausta varten.

Korko

ASP-tili 11,49 €

Bank Norwegian 137,34 €

S-Pankki 0,03 €

Osingot

NVIDIA 0,72 €

Hurrjia ja mahtavia lukuja. Kaikki on kotiinpäin. Mahtavaa vuoden alkamista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s