Rahattoman naisen ääni

Syyskuun alku. Minut oli kutsuttu haastatteluun Nordnetin toimistolle. Olen monet kerrat kävellyt Nordnetin toimiston ohi Yliopistonkadulla ja jostain syystä mielessäni romantisoinut aina jotain the Wolf of Wall Street tyyppistä meininkiä. Miten niin populaarikulttuuri vaikuttaa ajatteluun? Haastattelun lähestyessä, minulta kysyttiin, olisinko voinut tehdä normaali haastattelun sijaan videohaastattelun? Mieleeni nousi lähinnä haastattelut, joissa ihmisen naama on blurrattu tai hänen takaraivoaan kuvataan. Sanna, nimi muutettu, kertoo asioista ja identiteetti pidetään salassa. Eihän semmoista jaksaisi katsoa.

Näyttökuva 2018-9-18 kello 13.31.30
Docventures tyyliin – nimi ja ikä muutettu.

Tehdään videohaastattelu, kerrankos sitä! Nordnetin loistava poppoo hoiti homman hienosti kotiin! Oli kotoisat oltavat ja keskustelu oli rentoa. Sain nauraa sydämensä kyllyydestä ja nähdä, kuinka videohaastatteluja tehdään. Loistava tekemisen meininki ja hommat saatiin purkkiin nopeasti. Tällaista tän touhun pitääkin olla!

Mitähän sitä tuli höpötettyä? Miten minä vastasinkaan siihen yhteen kysymykseen? Takeltelinko sanoissani? Onko salkkuni pääpaino tosiaan indeksirahastoissa? Kirjoittaa ”sijoita enemmän indekseihin” to-do-listaan. Miksi sanoin, että olen Keski-Suomesta, kun olen Pohjois-Savosta?  Jakaakohan muut Suomen kolmeen osaan, etelä, keski ja pohjois-Suomi? Kirjoittaa ”Opiskele maantietoa” to-do-listaan ja yliviivaa sen samantien. Noup. 

 

Näyttökuva 2018-9-4 kello 12.41.18
Suomen jakautuminen a’la Rahaton Nainen

 

Tsekkaa mun haastattelu. Siellä pääset kuulemaan millainen ääni mulla on.

Ja te, jotka kuulitte jo mun äänen ja päädyitte tänne. Tervetuloa!

 

2 vastausta artikkeliin “Rahattoman naisen ääni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s