Aamukahvi ja aamulukemiset

Aamukahvikuppini on järkyttävän suuri. Lähinnä siksi, että kahvi ei loppuisi ennen kuin olen saanut blogilistani luettua läpi. Erilaiset listaukset uusimmista talousblogeista tai parhaista talousblogeista saavat aina allekirjoittaneen lisäämään ne kaikki lukulistaani. Uusimpana ilmiönä olen nähnyt oman blogini noiden listojen joukossa! Wou!

Omavaraisuushaaste – tuo ihana usein päivittyvä blogi listasi blogini uusien sijoitusblogien joukkoon, iso kiitos! Omavaraisuushaaste-blogi päivittyy niin usein, että huomaan aina hykerteleväni innosta kahvikuppini ääressä, kun uutta tekstiä on ilmestynyt. Hyviä argumentteja ja vastakkain asetteluja eri aiheista. Nostan hattua hänen 5-vuotistavoitteelleen. Minäkin haluan! *laittaa asian heti to-do-listaan*

Talouteni.fi-sivusto listaa myös sijoitusblogeja heidän sivuilleen ja heidän kauttaan on myös omalle lukulistalleni päätynyt monta mahtavaa blogia. Kiitos tunnustuksesta ja kiitos kaikista blogeista, joiden sivuille en muuten olisi eksynyt!

Aivan mahtavaa saada tunnustusta ja vielä parempaa, että siinä samalla saa kasvattaa omaa blogilistaansa taas useammalla blogilla lisää! Ehkä on aika hankkia vielä isompi kahvikuppi?

Tervetuloa uudet ja vanhat! Odotan innolla vuoden vaihtumista, sillä vuoden 2018 tuhlauskategoriat paljastetaan ja samalla luodaan sotasuunnitelmaa vuodelle 2019. Nyt työn alla on myös syvällisempi luotsaus kategorioihin ja kulutukseen rahan takana. Mitä oppeja olen saanut rahan käyttöön lapsuudestani? Miten rationaalinen olen rahan käyttäjänä? Mitä tunteita tyydytän ostamalla? Stay tuned.

Näyttökuva 2018-11-28 kello 15.39.46.png

Käy tsekkaamassa blogilistaukset ja löydä itsellesi vielä lisää luettavaa! Aiheeseen kun pääsee sisälle, sitä huomaa ahmivansa ihan kaiken tiedon. Lisää kahvia kiitos!

https://omavaraisuushaaste.com/uudet-suomalaiset-sijoitusblogit-2018/

https://www.talouteni.fi/blogi/2018/11/suomen-inspiroivimmat-saastoblogit-2018

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s