Rakas Joulupukki

Joulu lähestyy uhkaavasti. Joululaulut ja joulusuklaat ovat jo ilmestyneet kauppoihin. Onko sinun kirjeesi joulupukille jo valmis? 

”Mitä haluat lahjaksi?” Kysymys, johon en koskaan osaa vastata järkevästi. Mitä tarvitsen? Mitä haluan? Mitä olen haikaillut jo pidemmän aikaa? Suurin osa lähipiiristäni on päättänyt luopua joululahjojen ostamisesta ja se on mielestäni hyvä. Vähemmän stressiä joulun alla ja enemmän aikaa syödä kinkkua porukalla joulupöydässä.

Minulla on puhelimessani halulista. Listaan puhelimeen aina ylös, jos mieleni tekee ostaa jotain tai jotain, jonka haluaisin saada lahjaksi. Kylpytakki, pyjama, kasvohoito, uudet jumppahousut ja niin edelleen. On hauska huomata, että joka kerta kun palaan listan pariin lisäämään sinne uuden halun, voin samalla poistaa vanhoja haluja listalta pois. Mieli muuttuu ja halulista on oiva tapa kouluttaa itseään näkemään, että suurin osa haluista on ohimeneviä. Miksi 2 kuukautta sitten oli aivan ehdotonta saada OnePiece? Nyt vain kohottelen kulmakarvojani, että mikä hetken mielijohde tämä oli? Lopulta myös joukosta erottuu ne pidempiaikaiset toiveet ja halut. Niitä sitten kannattaa jo toivoa ja toteuttaa!

Haluat ostaa lähipiirillesi joululahjoja? Suosittelen siirtämään lahjojen jakamisen uuden vuoden aattoon. Miksikö? Joulun jälkeiset alennusmyynnit! Joulun jälkeen kauppojen täytyy tehdä tilaa uusille kevään tuotteille ja osassa tuotteissa on todella hyvät alennukset. Tekeekö mielesi joulukonvehteja puoleen hintaan? Joulukalentereita euron kappale?

Ei se antamisen ilo muutu yhtään sen pienemmäksi, oli sitten kyse jouluaatosta tai maanantaista.

Rakas Joulupukki,

toivoisin, että tänä jouluna lomakohteessamme

paistaa aurinko, meri kohisee mukavasti ja ruoka on hyvää.

2 vastausta artikkeliin “Rakas Joulupukki

  1. Oon tehnyt samaa tahto/halulistaa jääkaapin oveen tai blogiini. Muistan vielä sen ensimmäisen, jossa halusin ostaa auton, säästää 10 000 euroa ja ostaa maton. ❤ Kaikki toteutuivat. Kannattaa siis miettiä mitä toivoo 😉

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s