Oi ihana elokuu!

On aika palata elokuun haasteen pariin. Kuinka meni?

Viikko 1: Puhelin- ja tietokonelakko.

Pelottavaa, kuinka paljon puhelin varastaa aikaani. Myönnän, etten pystynyt olemaan täysin ilman puhelinta viikon aikana. Muutin kuitenkin aamurutiiniani niin, että koskin puhelimeen vasta, kun olin tehnyt KAIKKI aamutoimet. Tähän kuuluu siis aamupala, kahvin juonti sohvalla, koirien ulkoilutus, aamujooga, kirjan lukeminen… Aamut olivat seesteisempiä ja koirien lenkitykset pidempiä. Sain myös enemmän energiaa päivään, kun olin joogannut heti aamusta. Jatkoon!

Viikko 2: Polkupyöräseikkailu 

Polkupyöräseikkailu johdatti minut pariin eri paikkaan, mutta upein oli pyöräilyreitti 2000 löytäminen. Suuntasin Paloheinään ja siitä reittiä pitkin kohti Vantaanjokea. Mitkä maisemat! Istuin joen rannassa pitkän aikaa ja ihmettelin, kuinka luonto on vain niin ihmeellinen. Rauhoittava ja energisoiva yhtä aikaa.

Viikko 3: Metsäretriitti

Metsäretriitti meni hyvin! Koli palkitsi jälleen kipeillä pakaroilla kaikkien nousujen jälkeen ja kahvi ei ole koskaan maistunut paremmalta. Siinä trangialla vettä keitellen ja järveä tuijottaen ei ollut kiire mihinkään. Puhelinta en heittänyt Herajärveen, mutta en myöskään kuljettanut puhelinta mukanani. Nautin kirjojen lukemisesta ja maisemista. Ihanaa!

Kiviniemen tila ja Antti ansaitsevat erikoismaininnan! Jos suuntaat Kolille, suuntaa Kiviniemen tilalle pieneen aittaan nukkumaan ja nauti! Ihana kotoisa palvelu, hyvää ruokaa, iso sauna ja edullinen hinta.

https://www.facebook.com/kiviniemenluontotila/

Viikko 4: Minimalistin myyntiviikot

Myyntiviikot on startannut niin, että laitoin jo vaatteet myyntiin Zadaa-palveluun. Helppoa ja nopeaa, nyt vain odotellaan josko joku ostaisi. Vielä pitäisi uskaltautua raadollisille Facebookin kirpparipaikoille lopputavaroiden kanssa. Pitää henkisesti valmistautua siihen.

Loppujen lopuksi olen tyytyväinen. Elokuu hujahti vauhdilla ohi, mutta keräsin upeita kokemuksia, joita voin muistella talven keskellä. Nyt kohti syyskuuta ja uusia haasteita! Mikä seuraava haaste voisikaan olla? Ideoita otetaan vastaan!

 

Once you finally reach the horizon, there’s always a new horizon.

– The Minimalists

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s